Javascript must be enabled to continue!

News

Why should i choose Vero Gelato?

News | 24-03-2017 17:15



To Ιταλικό παγωτό GELATO θεωρείται το καλύτερο παγωτό παγκοσμίως επειδή συνδυάζει μοναδική γευστική υφή με χαμηλά λιπαρά και εντυπωσιακή εμφάνιση.


Συγκεκριμένα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ιταλικού Gelato είναι:

  • Το φρέσκο γάλα και τα εξαιρετικά υλικά παρασκευής.
  • Το μικρό ποσοστό αέρα που περιέχει [από 20 - 30% σε αντίθεση με τα βιομηχανικά παγωτά που περιέχουν αέρα σχεδόν 50%], χαρακτηριστικό που του δίνει μια γεμάτη γεύση, χάρη στην υψηλή πυκνότητα.
  • Η συντήρηση σε θερμοκρασία μέχρι -16⁰C σε αντίθεση με τα παγωτά βαθιάς κατάψυξης που «ξεραίνονται» και αφυδατώνονται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από -20⁰C.
  • Η μαλακή υφή που λιώνει ευχάριστα στο στόμα και απελευθερώνει όλη την πλούσια γεύση και το άρωμα, ενώ παράλληλα σερβίρεται εύκολα, συχνά με σπάτουλα, και δεν κάνει κρυστάλλους. Το άρωμα του γίνεται αισθητό ακόμα και πριν το γευτεί κανείς, και ταυτόχρονα έχει εξαιρετική -και συνεπή με τη γεύση- επίγευση.
  • Τα χαμηλά λιπαρά (7 - 8%) σε αντίθεση με άλλους τύπους παγωτού που φτάνουν και 35% λιπαρά.
  • Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων και η εντυπωσιακά ογκώδης εμφάνιση στα ψυγεία βιτρίνες.
  • Πολλές βιταμίνες και απουσία συντηρητικών.
  • Το Ιταλικό Gelato συνδυάζεται ιδανικά με βάφλες, brownies και κρέπες, ενώ αποτελεί βάση για μοναδικά milkshakes με ιδιαίτερη και παχύρευστη υφή, τέλειο άρωμα, ζωντανό χρώμα και μοναδική γεύση.

Πίσω