Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ShareThis

Νέα

Γιατί Ιταλικό Gelato;

Νέα | 29-04-2014 15:18

Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό gelato...VERO GELATO ITALIANO

To Ιταλικό παγωτό GELATO θεωρείται το καλύτερο παγωτό παγκοσμίως επειδή συνδυάζει μοναδική γευστική υφή με χαμηλά λιπαρά και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ιταλικού Gelato είναι:

  • Το φρέσκο γάλα και τα εξαιρετικά υλικά παρασκευής.
  • Το μικρό ποσοστό αέρα που περιέχει [έως 20% σε αντίθεση με τα βιομηχανικά παγωτά που περιέχουν αέρα 40+%], χαρακτηριστικό που του δίνει μια γεμάτη γεύση, χάρη στην υψηλή πυκνότητα.
  • Η μαλακή υφή που λιώνει ευχάριστα στο στόμα και απελευθερώνει όλη την πλούσια γεύση και το άρωμα, ενώ παράλληλα σερβίρεται εύκολα, συχνά με σπάτουλα, και δεν κάνει κρυστάλλους. Το άρωμα του γίνεται αισθητό ακόμα και πριν το γευτεί κανείς, και ταυτόχρονα έχει εξαιρετική -και συνεπή με τη γεύση- επίγευση.
  • Τα χαμηλά λιπαρά (έως 8%%) σε αντίθεση με άλλους τύπους παγωτού που φτάνουν και 35% λιπαρά.
  • Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων και η εντυπωσιακά ογκώδης εμφάνιση στα ψυγεία βιτρίνες.
  • Πολλές βιταμίνες και απουσία συντηρητικών.

Το Ιταλικό Gelato συνδυάζεται ιδανικά με βάφλες, brownies και κρέπες, ενώ αποτελεί βάση για μοναδικά milkshakes με ιδιαίτερη και παχύρευστη υφή, τέλειο άρωμα, ζωντανό χρώμα και μοναδική γεύση.


Πίσω