Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ShareThis

Άνοιξε τη δική σου gelateria

Εξοπλισμός για παγωτό gelato: verogelato.gr/showcases/


Η εταιρεία Vero Gelato A.E. μπορεί να γίνει ο συνεργάτης που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τη δική σου Gelateria: Από την αρχική ιδέα μέχρι την επιτυχία.

Το ξεκίνημα μιας πετυχημένης Gelateria μπορεί να είναι ελκυστικός επιχειρηματικός στόχος αρκετών, αλλά οι περισσότεροι συχνά δεν γνωρίζουν τις προοπτικές και όλα τα θέματα της συγκεκριμένης αγοράς.

Η εταιρεία μας, λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στο χώρο της παραγωγής και πώλησης χειροποίητου Gelato, μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά στη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της δικής σου πετυχημένης Gelateria.

Οι άνθρωποι της Vero Gelato, με εργαλείο την εμπειρία τους, είναι στην υπηρεσία σου για να προτείνουν τις καλύτερες λύσεις αναφορικά με τα παρακάτω σημαντικά βήματα:

 1. Το Start-up του σημείου πώλησης
  Το πρώτο βήμα για το ξεκίνημα μια επιτυχημένης επιχείρησης είναι η δημιουργία ενός ρεαλιστικού και αποτελεσματικού επιχειρηματικού σχεδίου (business plan). Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για τη μελέτη της σκοπιμότητας κάθε εγχειρήματος και επίσης απαραίτητο για την αναζήτηση χρηματοδότησης. Εμείς, θα οδηγήσουμε ανθρώπους που δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, βήμα – βήμα στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού τους σχεδίου.
 2. Σκοπιμότητα και ρίσκα του επιχειρηματικού σχεδίου
  Η δυνατότητα αναγνώρισης των ρίσκων και της σκοπιμότητας ενός επιχειρηματικού σχεδίου είναι θεμελιώδης αρχή για μια πετυχημένη επιχείρηση. Είναι κρίσιμο για την επιτυχία της επιχείρησης, ο επιχειρηματίας να έχει πρόσβαση πριν την επένδυση σε πιθανά κόστη και έσοδα. Οι άνθρωποι μας θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως να ετοιμάσεις μια μελέτη σκοπιμότητας και πως να έχεις πρόσβαση σε όλες τις πιθανές μεταβλητές.
 3. Τα μυστικά ενός ποιοτικού Gelato
  Η Vero Gelato παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν για πρώτη φορά μια τέτοια επιχείρηση, αναφορικά με το στήσιμο του καταστήματος, την επιλογή των γεύσεων, τον τρόπο πώλησης κλπ, αποκαλύπτοντας στους συνεργάτες της τα μυστικά και την τεχνογνωσία πολλών ετών και εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ισχυρό πλεονέκτημα στο εγχείρημα.
 4. Η επιλογή του χώρου για το κατάστημα
  Πιθανότατα η πρώτη ερώτηση όταν αποφασίσουμε να ανοίξουμε μια Gelateria είναι το που θα την ανοίξουμε. Ποιο είναι το ιδανικό σημείο; Η επιλογή της τοποθεσίας είναι καθοριστική για την επιτυχία της επιχείρησης. Κάθε περιοχή έχει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ένα κατάστημα πρέπει να λάβει υπόψιν και να ενσωματώσει. Η εταιρεία μας θα σου δώσει ιδέες, οδηγίες και πληροφόρηση για το κατάλληλο κατάστημα στην κατάλληλη τοποθεσία.
 5. Τι προσφέρει το κατάστημα; Περισσότερα από ένα απλό χωνάκι Gelato.
  Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός και απαιτητικός. Το κλειδί της επιτυχίας μια Gelateria είναι να προσεγγίσει τους καταναλωτές προτείνοντας τους εμπειρίες πέρα από ένα απλό παγωτό χωνάκι. Οι εμπειρογνώμονες της εταιρείας μας θα μεταδώσουν την εμπειρία τους και το know-how για να μπορέσεις να προσφέρεις στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης και φυσικά εξαίρετο παγωτό με τον καλύτερο τρόπο.
 6. Το marketing για την ενίσχυση των πωλήσεων
  Τα καθοριστικά σημεία του marketing για τη διαμόρφωση της κατάλληλης στρατηγικής είναι το προϊόν, η τιμή, η τοποθεσία και η προβολή. Η εταιρεία μας θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τους ανταγωνιστές μέσα από αυτά τα βασικά σημεία κλειδιά: το κατάλληλα διαμορφωμένο σημείο πώλησης, την υψηλής αναγνωρισιμότητας εικόνα στην περιοχή, και την ιδανική σχέση σερβιρίσματος-τιμής.
 7. Vero Gelato, ο ιδανικός συνεργάτης για τη δική σου Gelateria
  Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μας κάνουν τον ιδανικό συνεργάτη για να ανοίξεις τη δική σου Gelateria: Σκεφτόμαστε ευέλικτα και ξέρουμε καλά τα προϊόντα και την αγορά. Στοχεύουμε πάντα στην υψηλή ποιότητα και προσφέρουμε κορυφαίας κατηγορίας προϊόντα και υπηρεσίες. Παρακολουθούμε διαρκώς τις τάσεις της αγοράς του παγωτού. Όλα αυτά έχουν αποκτηθεί χάρη της διαρκούς τεχνολογικής και διοικητικής ανανέωσης, που μας δίνουν τη δυνατότητα να προτείνουμε αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 9530225 ή στο email: info@verogelato.gr για να συζητήσουμε με λεπτομέρεια τις δικές σου επιχειρηματικές ανάγκες.


Γιατί να ανοίξω Gelateria;

 1. Το παγωτό είναι σταθερό είδος όχι μόδα: Η κατανάλωση του παγωτού είναι σταθερή με ελαφρώς ανοδικές τάσεις παγκοσμίως και δεν επηρεάζεται από παροδικές μόδες όπως π.χ. το frozen yogurt κ.α. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια στροφή στην κατανάλωση παγωτού από τζελατέριες οι οποίες «ροκανίζουν» σιγά σιγά μερίδιο από την κατανάλωση του περιπτέρου αλλά και από το take out των super market. Στην Ελλάδα η μέση κατά κεφαλή κατανάλωση 5 λίτρων παγωτού ετησίως επιτρέπει μια ασφαλή επένδυση τζελατέριας ανά 20.000 κατοίκους (μαζί με τους επισκέπτες). Πρακτικά δηλαδή κάθε μεγάλη γειτονιά ή περιοχή μπορεί να έχει την τοπική της Gelateria.
 2. Τα κλασσικά παγωτατζίδικα έχουν γεράσει: Οι «γνωστές» φίρμες παγωτού έχουν κουράσει για διάφορους λόγους το καταναλωτικό κοινό που αναζητά νέες γεύσεις και ποιότητα στο προϊόν αλλά και στο σέρβις. Τώρα είναι το κατάλληλο timing, καθώς οι αλυσίδες που είναι leaders στην αγορά δυσκολεύονται να ανασχεδιαστούν και να προσφέρουν κάτι νέο!
 3. Για την δική σου Gelateria δεν απαιτείται τεχνογνωσία: Σε αντίθεση με το άνοιγμα μιας οποιαδήποτε τζελατέριας που απαιτεί ειδικές γνώσεις και υψηλές επενδύσεις για την παρασκευή ποιοτικού παγωτού η Vero Gelato σου δίνει την μοναδική δυνατότητα να κάνεις δική σου μια TOP QUALITY χωρίς επένδυση σε μηχανήματα αλλά και χωρίς γνώσεις ζαχαροπλαστικής αφού το προϊόν -δοκιμασμένο και επιτυχημένο- παρέχεται σε εξαιρετική ποιότητα και μορφή εντός 24 ωρών σαν να φτιάχτηκε στο παρασκευαστήριό του καταστήματος!
 4. Είναι μικρού μεγέθους επένδυση: Σε αντίθεση με τις προτάσεις franchise της αγοράς το άνοιγμα της Δικής σου Gelateria δεν απαιτεί μεγάλα κεφάλαια και έχει εξαιρετικά καλές επιστροφές. Λόγω του ότι η επένδυση γίνεται μόνο σε εξοπλισμό πωλήσεων και «εικόνα» του καταστήματος δεν απαιτούνται μεγάλες επενδύσεις σε πάγια με αποτέλεσμα λιγοστές «οικογενειακές» οικονομίες να είναι αρκετές για μια τέτοια δουλειά.
 5. Η Gelateria ευνοεί την αυτοαπασχόληση: Πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι η τζελατέρια μπορεί να λειτουργεί ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες, χωρίς μεγάλα λειτουργικά έξοδα, χωρίς υψηλούς μισθούς και εργοδοτικές εισφορές. Ο ιδιοκτήτης είναι αφεντικό του εαυτού του και κερδίζει πολύ καλές ετήσιες αμοιβές παράλληλα με την επενδυτική του απόδοση.
 6. Επένδυση με γρήγορη επιστροφή χρημάτων: Η καλή γνώση της αγοράς, τα προσεκτικά βήματα στην επιλογή του καταστήματος, το άριστο προϊόν, οι διαδικασίες στην λειτουργία και η σημαντική προβολή, φτιάχνουν ένα επιχειρηματικό μείγμα που ελαττώνει τους επιχειρηματικούς κινδύνους και προβλέπει γρήγορη επιστροφή των χρημάτων με ρυθμό 20% ετησίως.