Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ShareThis

Νέα

Τι λέει η αγαπημένη σου γεύση παγωτού για εσένα;

Νέα | 17-07-2014 15:14

Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό gelato... μπορείς να αντισταθείς?

Το προφίλ των χειροποίητων gelato παγωτών μας μέσα από το blog του e-food.gr

"Και από ‘κει που ο καιρός ήταν άλλα ντ’ άλλων τελικά το πήρε απόφαση και έγινε καλοκαίρι. Ο καύσωνας παραμονεύει και εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία και η ανάγκη μας για γλυκιά δροσιά γίνεται καθημερινή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το κινητό σου φεύγει, μπαίνει στην τσέπη, και προέκταση του χεριού σου γίνεται το παγωτό.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας σύγχρονα παγωτατζίδικα είναι το Vero Gelato (*το οποίο μεταφράζεται σε “Αληθινό Παγωτό”) και αυτό γιατί  πρώτον έχουν τρελές γεύσεις όπως τσιχλόφουσκα, τσουρέκι και cheesecake, αλλά και γιατί όχι μόνο τα έχουν και είναι τέλεια… στα φέρνουν και εκεί που είσαι μιας που κάνουν delivery σε αρκετές περιοχές της Αθήνας!

Ρωτήσαμε λοιπόν τους σύγχρονους “Charlie(s) και το εργοστάσιο παγωτού” και μάθαμε τι λέει η αγαπημένη σου γεύση παγωτού για εσένα.

Βανίλια

Μάλλον έχεις βαρεθεί να ακούς τους άλλους να σε λένε βαρετό και προβλέψιμο επειδή σου αρέσει η βανίλια. Δυστυχώς όμως -και δεν στο λέμε με κακία- είσαι λίγο. Τι φοβάσαι; Υπάρχουν τόσες ωραίες γεύσεις: banoffee, bitter αγριοκέρασο, γαλακτοφέτα. Κι εσύ αποφασίζεις να μείνεις στη βανίλια; Ούτε καν βανίλια Μαδαγασκάρης; Ξανασκέψου το! Step out of your comfort zone ντε!

Τσουρέκι – Πραλίνα

Μπορεί αυτά τα δύο να τα έχεις συνηθίσει σε μια άλλη μορφή παντρεμένα, ωστόσο το παγωτό σε αυτή την περίπτωση μόνο καλύτερο μπορεί να το κάνει. Τι λέει όμως αυτό για εσένα; Αγαπάς το πέκαν και τις κλασικές γεύσεις με ένα twist. Με μια τσαχπινιά. Προτιμάς να μιλάς στο τηλέφωνο και βαριέσαι τα μηνύματα. Δεν είσαι τόσο fan της τεχνολογίας. Θα ήθελες οι ποδηλάτες να είναι πιο προσεκτικοί στον δρόμο και να ακολουθούν τον Κ.Ο.Κ. Και γιατί εσύ κάνεις ποδήλατο, αλλά και γιατί ένας ποδηλάτης μια φορά έπεσε πάνω σου και σου έριξε κάτω το παγωτό. Ζόρια.

Σοκολάτα – Φράουλα / Σορμπέ Φράουλα

Ο κόσμος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες ανθρώπων. Σε αυτούς που τους αρέσει το παγωτό φράουλα, και στους άλλους. Εσένα σου αρέσει ε; Έχεις έντονη προσωπικότητα. Δεν σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα. Σου αρέσει να πηγαίνεις κόντρα στους συμβατικούς ανθρώπους, τις βαρετές επιλογές και τα μαύρα μπλουζάκια. Προχωράς στον δρόμο με ένα παγωτό φράουλα (είτε συνδυασμένη με σοκολάτα, είτε σε σορμπέ) και είναι σαν να φωνάζεις δυνατά “Είμαι OK με τον εαυτό μου και το παγωτό μου”.

Cookies

Έλα… είσαι λίγο “σπασίκλας” αλλά με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Είσαι πανέξυπνος. Ίσως ο πιο έξυπνος της παρέας σου. Σίγουρα έχεις διαβάσει άπειρα βιβλία. Τύπου γεμίζεις ολόκληρο ράφι. Βιβλιοθήκη μη σου πω. Παίζεις και άπειρα games. Εκεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου κι ενώ διαβάζεις τα βιβλία σου και παίζεις τα παιχνίδια σου, σου λείπει το σπίτι σου. Τα μπισκότα που έφτιαχνε η γιαγιά σου. Είναι καλοκαίρι όμως οπότε… κανένα μπισκότο. Παγωτό cookies και γυρνάς για λίγο 10 χρόνια πίσω.

Choc Choc Chips 

Η εξυπνάδα σου σε κάνει να ξεχωρίζεις, όπως ακριβώς και τα κομματάκια σοκολάτας ξεχωρίζουν σε μια μπάλα παγωτού Choc Choc Chips από το Vero Gelato. Σε αγαπάνε οι περισσότεροι και πολλοί σε ζηλεύουν. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σε βλέπουν στα όνειρά τους. Θέλουν να γίνουν σαν κι εσένα. Πετυχημένοι, ατρόμητοι… Μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει αλλά μια φορά που ο Ryan Gosling είχε έρθει στην Ελλάδα σε είδε στο δρόμο και αναφώνησε “WOW!”. Δεν υπογράφουμε ότι ήσουν εσύ ή η μπάλα Choc Choc Chips που είχες μπροστά σου εκείνη την ώρα. Πάντως το είπε."

 


Πίσω