Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ShareThis

Οι αξίες μας

Στη Vero Gelato A.E. έχουμε υιοθετήσει σταθερές αξίες αποσκοπώντας στο χτίσιμο σταθερών σχέσεων και αμοιβαίου κέρδους με τους πελάτες μας. Γι' αυτό δίνουμε βαρύτητα σε κάθε αξία ξεχωριστά αλλά και στον συνδυασμό όλων αυτών:

  • Ποιότητα και Οικονομία: Στη Vero Gelato προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα gelato στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με σεβασμό στον πελάτη και όλη την προστιθέμενη αξία προς όφελός του.
  • Ευκολία: Ο πελάτης της Vero Gelato αποκτά έτοιμο premium παγωτό τζελατέριας, χωρίς ο ίδιος να χρειάζεται να επενδύσει σε τεχνογνωσία και πανάκριβα μηχανήματα παραγωγής παγωτού.
  • Ταχύτητα: Στους μήνες αιχμής το εργαστήριο του Vero Gelato είναι 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα δίπλα στον πελάτη με συνεχή τροφοδοσία των σημείων πώλησης.
  • Ευελιξία: Η εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση του Vero Gelato, οι γεύσεις, και η συσκευασία, παραμετροποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.
  • Αξιοπιστία: Με υψηλές προδιαγραφές προϊόντος, εξαιρετικά αυστηρές διαδικασίες παραγωγής, συνέπεια στην παράδοση και απλότητα στις συναλλαγές η Vero Gelato Α.Ε. χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με ευχαριστημένους και κερδισμένους πελάτες.

Πίσω