Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα


 Σελίδα 6 από 7: << < > >>

Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό gelato... μπορείς να αντισταθείς?

Τι λέει η αγαπημένη σου γεύση παγωτού για εσένα;

17-07-2014 15:14

Το προφίλ των χειροποίητων gelato παγωτών μας μέσα από το blog του e-food.gr.

"Και από ‘κει που ο καιρός ήταν άλλα ντ’ άλλων τελικά το πήρε απόφαση και έγινε καλοκαίρι. Ο καύσωνας παραμονεύει και εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία και η ανάγκη μας για γλυκιά δροσιά γίνεται καθημερινή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το κινητό σου φεύγει, μπαίνει στην τσέπη, και προέκταση του χεριού σου γίνεται το παγωτό....

 Το αυθεντικό παγωτό gelato στη πόρτα σου με ένα...κλικ

Το αυθεντικό gelato παγωτό, στο σπίτι σας!

17-07-2014 15:07

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε, πάντα ολόφρεσκη την αγαπημένη σας γεύση Vero Gelato στο σπίτι σας κάνοντας απλά online παραγγελία στο e-food.gr!! Το αυθεντικό χειροποίητο gelato, από το παρασκευαστήριο απευθείας στο σπίτι!! Εξάρχεια, Γκύζη, Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Κολωνάκι!!

Σχετικός σύνδεσμος: www.e-food.grΤο καλύτερο ιταλικό παγωτό gelato... Vero Gelato Italiano

Το Vero Gelato στα καλύτερα παγωτά της πόλης

17-07-2014 14:53

Από την Athens Voice που κυκλοφορεί, τα καλύτερα παγωτά της πόλης: Parli Italiano? Όποια και να είναι η απάντηση, μ’ αυτές τις γεύσεις θα παραμιλάς ιταλικά. 43 λαχταριστές συνταγές βασισμένες στις αντίστοιχες ιταλικές, το Vero Gelato Italiano το βρίσκεις σε πολλά καταστήματα σε όλη την Αθήνα, το καθένα με τις δικές του σπεσιαλιτέ.

Σχετικός σύνδεσμος: athensvoice.grΘες αληθινό παγωτό gelato? Βρες το VERO GELATO ITALIANO

Παγωτό vs. Gelato

29-04-2014 15:20

Στην Ελλάδα συναντάμε τρεις χαρακτηριστικούς τύπους «κανονικού» παγωτού, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σκευασμάτων «παγωμένων γλυκισμάτων» δηλαδή προϊόντων που πλασάρονται για παγωτά αλλά στην πραγματικότητα δεν πληρούν τις προδιαγραφές του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό gelato...VERO GELATO ITALIANO

Γιατί Ιταλικό Gelato;

29-04-2014 15:18

To Ιταλικό παγωτό GELATO θεωρείται το καλύτερο παγωτό παγκοσμίως επειδή συνδυάζει μοναδική γευστική υφή με χαμηλά λιπαρά και εντυπωσιακή εμφάνιση.