Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ShareThis

Νέα


 Σελίδα 6 από 7: << < > >>

Το Vero Gelato στα 10 καλύτερα παγωτά της Αθήνας

27-09-2014 14:40

Το αυθεντικό χειροποίητο gelato παγωτό μας που βγαίνει καθημερινά φρέσκο από το παρασκευαστήριο μας στην Καλλιθέα και διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία στην Αττική είναι μέσα στις προτάσεις του in.gr για τα 10 καλύτερα της Αθήνας.

http://entertainment.in.gr/html/ent/854/ent.161854.aspΤο αυθεντικό παγωτό gelato στα Βριλήσσια

Το Vero Gelato και στα Βριλήσσια

21-07-2014 16:44

Το Vero Gelato τώρα και στα Βριλήσσια με μια νέα συνεργασία. Το αυθεντικό gelato παγωτό μας στο Yoging της πλ. Αναλήψεως στα Βριλήσσια.Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό gelato... μπορείς να αντισταθείς?

Τι λέει η αγαπημένη σου γεύση παγωτού για εσένα;

17-07-2014 15:14

Το προφίλ των χειροποίητων gelato παγωτών μας μέσα από το blog του e-food.gr.

"Και από ‘κει που ο καιρός ήταν άλλα ντ’ άλλων τελικά το πήρε απόφαση και έγινε καλοκαίρι. Ο καύσωνας παραμονεύει και εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία και η ανάγκη μας για γλυκιά δροσιά γίνεται καθημερινή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το κινητό σου φεύγει, μπαίνει στην τσέπη, και προέκταση του χεριού σου γίνεται το παγωτό....

 Το αυθεντικό παγωτό gelato στη πόρτα σου με ένα...κλικ

Το αυθεντικό gelato παγωτό, στο σπίτι σας!

17-07-2014 15:07

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε, πάντα ολόφρεσκη την αγαπημένη σας γεύση Vero Gelato στο σπίτι σας κάνοντας απλά online παραγγελία στο e-food.gr!! Το αυθεντικό χειροποίητο gelato, από το παρασκευαστήριο απευθείας στο σπίτι!! Εξάρχεια, Γκύζη, Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Κολωνάκι!!

Σχετικός σύνδεσμος: www.e-food.grΤο καλύτερο ιταλικό παγωτό gelato... Vero Gelato Italiano

Το Vero Gelato στα καλύτερα παγωτά της πόλης

17-07-2014 14:53

Από την Athens Voice που κυκλοφορεί, τα καλύτερα παγωτά της πόλης: Parli Italiano? Όποια και να είναι η απάντηση, μ’ αυτές τις γεύσεις θα παραμιλάς ιταλικά. 43 λαχταριστές συνταγές βασισμένες στις αντίστοιχες ιταλικές, το Vero Gelato Italiano το βρίσκεις σε πολλά καταστήματα σε όλη την Αθήνα, το καθένα με τις δικές του σπεσιαλιτέ.

Σχετικός σύνδεσμος: athensvoice.gr